Thursday, 26 October 2017

A-G FANS CLUB

ASSALAMUALAIKUM
hey there :]

Okeyh, bersempena hari bersejarah hari ni. Sis nak tubuhkan satu group baru iaitu "Adlan Gemok Fans Club". Jadi, kepada semua 'peminat-peminat' si gemok tu please la join group tu. Senang sikit sis nak perhati uolls. huh! Pebende?? A-G tu stands for Adlan Gemok. Kau tak faham ke?? Lulz.

-------------------

Aku pelek la perempuan2 sekarang ni. Terlebih berani tau. Kau cakap kau suke kat boipreng aku macam tu je depan aku? Kau ni taktau ke buat2 taktau. Makk aiii. Kecik besar je aku tengok kau ! pfft!

Korang rasa manusia jenis macam ni patut aku bagi apa? Kaki ke tangan?!

Wehh agakk ahh. Budak pyhsics yang confess dekat labmate aku masa tu pon aku dah p ushaa habes. Inikan kau cakap depan aku. Ni dah kes mencabar kesabaran dan kewibaan seketul natashah, you know !

Aku tau. Dari dulu lagi aku tau yang si gemok ni memang ramai peminat. Well said, dari zaman aku mengorat dia dulu dia ada peminat yang obses dengan dia siap masuk hospital bagai. Drama! Eh. yelaa. zaman aku mengorat dia. Sebab masa zaman dia mengorat aku tu aku tak layan. So, now aku pulak yang gedik2 ngorat dia. Eleh peduli apa. Aku sayang dia. Biaq ahh. 

Korang ingat senang ke aku nak menang hati si gemok tu. Tau takk aku ni berusaha susah payah siang malam nak pikir cara2 terbaik. Korang senang2 je nak langgar aku centu je. Ewahhh manyakkkk cantekkkkk ! 

Apa dah takda laki lain ke kat dunia ni sampai laki orang pon kau nak amek?? Laki aku yang gemok tu pon kau nak?? (klaa bukan laki I lagi but his my future husband k sebab aku nak kawen dengan dia jeee) Agak ahh kalau nak sailang ponnn. 

Eh dahh ahh. P main jauh2. Jangan kacau dia. Ramai je laki single selain si gemok aku tu. Kalau kau desperate sangat meh la aku kenalkan dengan sapa2. Aku ni match-maker terbaikk abad ini ok. Kawan aku sorang dah selamat bertunang dah nak kawen dah dua bulan lagi. Dengan engineer ok. Bukan cikai2 punya. Kemonn laa. Taste aku baikk punya tauu. Dan sebab tu lah kau tak boleh amek si gemok aku ! Sebab tu yang terbaik untuk aku.

Eh. Sis makin panas ni. Takde aircond pulak kat bilik ni. :/

Ok. Relekss. Chill. 

Okeyh. Macam ni la deq. Sis ni professional tau. Sis tahu si gemok sis tu handsome. Manis mulut dia sebab dia tanam tebu tepi bibir dia tu. Sis tahu dia layan uolls baik. Well said, dia tu gentleman. Yes he is. Sis kenal sangat si gemok tu. Ok la sis bagi chance uolls nak berkawan dengan dia. I ulang balik, BERKAWAN. Setakat kau nak lepak. Borak2. Gelak2. Takde hal la. Sis okeyh. Tapi kalau sampai sis nampak uolls lebih2. Memang siap lah. Kau jangan lah nak tergedik2 sangat. Aku dah penat lah layan drama perempuan2 macam korang ni. Tahu sangat dah. 

Sebab aku pon tak suka dikongkong. So aku tak suka mengongkong orang. Hah terseksa kerongkong aku nak sebutnya.  HAHA

Sis kenal si gemok sis tu memang baik dengan semua orang. Budi bahasa dia memang first class. Itu memang tak dinafikan. Tu la salah satu sebab sis terpikat tauu. (flipped hair) . K, tak kisah la pasal apa pon sis terpikat kat dia. Yang penting uolls takyah nak minat sangat kat dia k. Hati dia sis dah amek simpan elok, dah kunci rantai semuaa. Takde orang boleh amek. So, DON'T YOU DARE!

and for you my dear si gemok,
tak kisah pon awak nak kawan dengan sesiapa. kita kawan kene beribu. kawen je satu. (kawen dengan I je k). tapi jaga la sikit. perempuan ni kan, dia kalau yg faham tu faham laa, maii perempuan jenis tak reti bahasa ni, awak buat baik sikit pon dia dah perasan kata awak suka dia. Hah tu belum lagi awak layan dia elok2 sopan2 belanje dia makan semuaa, hah! bagi dia naik kereta awak lagi. Lagi la dorang suka. Orang kenal sangat dengan perempuan2 macam tu. 

Takde laa. Bukan apa, macam yang orang pernah cakap dekat awak dulu yang dekat kafe tu. Ingat tak? Pasal awak keluar makan dengan ayu berdua tu. Iyee. Orang faham awak rapat dengan dia. Orang kenal ayu tu. Tapi itulaa, manusia sekeliling kita ni. Takk. Bukanlah nak cakap orang terpedaya dengan dorang ni. Bukan. Maksud orang, taknak laa sampai macam hari tu, bila diorang nampak awak few times keluar makan berdua je dengan ayu. Mana2 pon dengan ayu, diorang terus tanya orang, "tasha, kau dah clash ke dengan adlan" "tasha, adlan dengan ayu ea sekarang ni?". Awak faham tak apa perasaan orang bila dengar semua tu? 

satu, kita ni dah jarang jumpa. Jarang keluar sama. So diorang akan simply judge macam tu je bila nampak awak keluar dengan perempuan lain BERDUA. yess. berduaa. Kalau keluar dengan kawan2 tu takpe laa. so, macam tak elok la kan keluar berdua je.

kedua,awak kene ingat perempuan ni cepat perasan. Sekali awak ajak diorang keluar berdua memang yang mana dah lama suka kat awak tu perasan la tu konon ingat awak suke diorang. Orang takut last2 nanti awak yang tersuka diorang pulak :(

ketiga, I IS JELES !! Yes, orang jeles. Jeles kalau awak rapat sangat dengan mana2 perempuan sampai boleh keluar berdua. Kalau boleh takyah laa. 

Klaa, kita takda apa2 ikatan rasmi lagi. Hubungan yang kita ada sekarang ni pon kite just bersandarkan kepercayaan each other dan doa. Tak jumpa. Tak contact. Takda tau relationship mana2 yang macam ni. Ok, orang tak compare kan. Orang terima apa pon. But please orang harap sangat yang dia boleh appreciate relationship kita ni. Orang sayang sangat tauu dekat relationship kita ni. And orang harap sangat kita dapat teruskan sampai kita happy berdua sampai bila2. Sooner or later kalau ada jodoh kita akan kawen jugak kan. So, orang taknak la orang cakap macam2 pasal relationship kita ni. Apa yang dorang cakap tu semua boleh jadi doa. Cukup la, even dorang tak nampak kita keluar pon, kita jaga hati for each other, sampai waktu nanti kita boleh moving forward for the next step. 

Ntah laa. Orang cakap ni pon sebab orang yakin sangat yang awak still sayang orang. But still, you can ignore all of this yang orang bebel kat atas ni. But atleast, please let me know about it ok. Orang ada dekat sini tunggu awak sampai awak datang k. 

Eh! Thanks tau for replying my tweets and dm. After years. I'm waiting for that moments. Orang rindu giler nak chat dengan dia. Nak borak2. Gelak2. Dekat twitter, facebook semua. Walaupun orang sampai tertidur semalam tak sempat reply. Hehe.

Klaa, do take care. Wishing u all the best in whatever u do and wherever u are. 

ps. Jangan lupa join group fans club tu tauuu :P 
#sisperhatijeni #sissabarje #janganberanikacausigemoksaya

XOXO,
tasyabella