Friday, 9 December 2011

a doctor in one evening +_=

ASSALAMUALAIKUM
hello beauty and handsome :]

Hari ni tasha nak cerita pasal satu incident yang berlaku mase kelas B.I dua hari lepas. Ingat nak story hari yang same jugak tapi tak sempat laa. Banyak keje laa. Hehe. Urm. Tak kire laa kowang nak bace ke taknak. Tasha nak cerita jugak. Niyh hari tuh mase kelas B.I ktorang kene buat task; performance of nursery ryhmes. Perghh! Best gilerr. 

Enjoy sangat kelas dengan MISS HUSNA. Da la baek. Pastu tak suke bagi keje banyak. Assignment pon senang jek; belakon, menyanyi, teka--teki, games. Macam-macam laa. Seronok jugak laa even sebenarnya hati tak keruan biler terpisah dengan kawan-kawan lain. Ntah macam mane tasha dengan Alyaa boleh tercampak kat grop tu. Da rezki kan. Huhu

Hah! Macam niyh. Sedang kitorang tengah berseronok maen games CHARADES, tibe-tibe classmate tasha yang sorang niyh diserang asmah. Ouhhh! Takot seyh. Da laa dia duduk depan tasha. Cuak jek tengok. Lepas tu miss bagi dia ubat yang sedut tu. Perghh! Mase tu memang gamat laa kelas. Kecoh betol. Padahal orrang saket uw tade laa ape sangat. Tak teruk sangat un.

my classmate yang saket -_-

Hurm. Tibe-tibe kitorang dengar suare; "Miss, may I help her. Please. " . Mahessi yg dok senyap kt depan uw tibe-tibe muncul kt tepi kitorang. Tasha tengok jek laa. Dia cakap itu ini kt bdk yang saket uw. Perghh! Layanan TIP TOP! Mcm nurse seyh dy. Sumpaa tasha kagum giler dengan dia. Da laa pandai lepas tu ade ciri-ciri nurse pulak tuh. Aduhh. Jeles2. Dowang cakap Mahessi memang bekas pelajar nurse dulu. Ermm. Patot laa pon. 

NURSE MAHESSI

And at last. Suasana jadi tenang. Budak yang sakit tu pon da ok cket lepas dapat rawatan percuma tu. Hehe. Alhamdulillah. Dan seperti biase mase nak balek hujan lebat giler. Hari tu dapat tumpang miss balek. Hantar sampai depan foyer siap. Kali niyh da segan dah. Amekk kaw! Redah jek laa hujan tu. Basah kuyup baju tasha. Sejukk =_=

WINK: ... suker giler biler dengar ayat miss husna ; "WOW! YOU LOOK SUCH A NURSE! WE GOT A NURSE HERE!" haha. excited sangat laa miss niyh.

No comments:

Post a Comment