Tuesday, 6 December 2011

last GIRL still standing +_=

ASSALAMUALAIKUM
and a VERY GOOD EVENING for non-muslim :)

Hey! We meet again, again and again. Yah! Nampak gayanya kawan-kawan tasha langsung tak berminat nak upsate blog yang tasha berusaha untuk jadikan blog kami bertiga. It's ok. Nevermind~ TASHA SAYANG SANGAT KAWAN-KAWAN TASHA! So, kalau boleh ape pon dorang buat salah macam nak tepis jauh-jauh jek.Yelah. Ape-ape pon, kawan sangat penting bagi tasha. Family come first and friends come second. Memang kadang-kadang time susah baru kite carik kawan kite. Tapi sebenarnya tu cara yang salah. Supposed susah senang pon kite kene bersama kawan kite. Kan? Eyh ape dah tasha melalot panjang-panjang niyh. 

Hurm. Back to the main point. Nak cakap sebenarnya yang ejat bz meng-update blog personal dy and ziera pulak memnag bukan jenis yang suker mengarang niyh. So, that's why dowang tak berkesempatan nak update blog special niyh. Memang betol. Sangat senang nak jadi blogger niyh. Tapi sangat susah nak jady blogger yang betol-betol bertanggungjawab ke atas blog nyer. Yelah. Nak jady blogger senang jek kan, sign up account then edit2 cket, dah siap. Tapi blogger yang bertanggungjawab kene laa peka terhadap blog nyer. Dah laa. Nak cerita berjeler un bukan kowg paham un nanti. Sape2 yang paham uw bagos laa :)

Hey2! melalut lagi. haha. erm. nak cakap yang lepas niyh. special blog niyh akan jady totally tasha nyer blog. same macam yang dulu. tapi yang dulu nyer blog dah nak dihapuskan. The conclusion is, no more blog for assignment and no more first or second blog. Only this blog is acitve! Thanks to all of you coz sudi membace blog2 tasha. So, the last girl standing is me! Hehe :D

THANK YOU. SORRY. I LOVE YOU.

WINK: Cik Feeza yang baek haty. Terima kaseh daun keladi ye. Sayang awak :)

2 comments:

  1. kite tak nak keladi.don't worry. name pun kawan kan ? kawan jenis apa kalau tak nak tolong kawan yang lain kan ? pray kite tough hadap dugaan kite ye :)

    ReplyDelete
  2. haha. sengal! oryte. kite bg oren laa. ermm ok. alwez pray for u :)

    ReplyDelete