Friday, 16 December 2011

MR. TEADDY ^__^

ASSALAMUALAIKUM
hye cantekk dan kacakk :]

HELLO peeps ! hehe. how are you ? hope fine. Tasha hari niyh happy sangat tau. Walaupun dalam hati niyh asek pikir nak balek jek. Dushhh! Dasyat sangat homesicknyerr. Aduhh ~ Hey! Melalot sudahh. Hurm. Hari niyh seronok sangat sebab ape yang belajr hari niyh senang jek nak masok. ALHAMDULILLAH. Tuh laa. Kalau dari dulu fokus betol2 and buat preparation sebelum masok kelas. Mesti dah dapat dekan first class kan. Hurm :')

Best sangat tau. Sekarang niyh tasha suker giler subjek fizik. Lecturer dy best giler kowt. Tuh yang seronok tuh. Belajar animated nyer. Best sangat. I LIKE ! haha :D Petang tady kelas maths pulak. Perghh! First time, semangat and dapat buat semua soalan. Dulu time belajar addmath sumer tak reti. Skang niyh. Dah PRO dah. haha. takyah kerekk sangat laa ~

OKEYH ! back to the title. Actually nakbagitau yang tasha ade beli aksesori baru untuk MR. TEADDY tersayaang. This week ade PC Fair kat kampus. So, amek kesempatan laa. Hari tuh dapat simcard, engat nak kasik MR.TEADDY. hehe. over pulak. Pulak teaddy bear uw boleh gune handphone. BTW. nak cakap yang tasya sayang sangat MR.TEADDY <3

Kowang mesti tak sabar2 nak tengok kan aksesori yang tasya bawu beli untuk MR.TEADDY. Hehe. Just tengok kat gambar2 kat bawah niyh. Perghh! Cute giler dy ngan pinky headphone sambel ngadap lappy. Nak kasik tau yang headphone tuh laa aksesori bawu tuh. Cantekk kan. Wahai adeq2 and abang ku tersayang. Tolong jangan jeles. HAHA :D
[kalau rase tak puas tengok MR.TEADDY dengan gambar kecik niyh. Cer klik kt gambar uw. Hehe :) ]





WINK : Awww! You're so cuteee my MR.TEADDY :)

2 comments: