Sunday, 11 December 2011

PERAMPAS!

ASSALAMUALAIKUM
hye cantekk dan kacakk :]

i want to make an announcement;
ehemm . ehemm . ehemm .
"..dengan sukacitanya saya ingin maklumkan bahawa...
saya benci anda kepada yang berggelar P.E.R.A.M.P.A.S ! "
weyh! kau tak tahu ke yang aku benci giler kat kau. 
banyak kali kau send friend request tapi aku tak pernah terima.
kau tak pikir ke kenape.
pulak kau nak guna name abang aku.
aku terima pon sebab abang aku tau.
kalau kau rase kau layak jady pasangan abang aku.
takyah laa nak over-over macam gitu.
benci seyhh aku ngan perempuan macam kau.
macam takde harge diri.
weyh! aku niyh bukan laa baek sangat. tapi...
atleast... ak takde laa. sampai macam ko.
perghh! giler taley terima seyh kalau abang aku boleh lebeyh kan kau dari aku!
sumpaaa la bengang giler!
dah laa kite sebaye. adduhhh! 
aku tatau nak cakap mcm mane. 
yang penteng aku benci kau yang 
merampas kasih sayang abang aku !
woit! dia sorang jekk abang yang aku ade tau.
aku ingat kalau aku dapat kakak ipar,
aku dapatlah rase kasih sayang seorang kakak.
tapi nampak gayanye, kau akan jady pemusnah hidup aku !

#sampai biler aku takkan terima kau dalam kamus hidup aku. 
tuh sahaje yang kau perlu tahu. OKEYH!!!
HARAP MAKLUM !

WINK: dah banyak kali aku pesan. "tolong jangan rampas orang yang aku sayang !" [kali niyh memang aku bengang giler! ]. aku kesah ape kalau kau bace post aku niyh. memang aku nak kasik kau bace pon. biar kau sedar. kalau kau nak jadi kakak ipar aku. tingkah laku kasik molek siket ye. tapi kalau sampai kau ngadu kat abang aku. memang kau dapat padahnya nanti! aku kesah ape kau sape !

2 comments:

  1. sabar tasha :) setiap manusia diuji supaya kita menjadi insan yang lebih tabah. cari the best way camne nak solve your problem :) I always pray for your happiness

    ReplyDelete
  2. terima kasih feeza for the kata2 semangat. niyh posting mase gh beremosi.mang gini la jadinyer. just kite taley trime kenyataan ape yg dia dah buat. erggh! dah! malas pikir. BIOLOGY ~ :P

    ReplyDelete