Saturday, 10 December 2011

terima kasih KAWAN :]

ASSALAMUALAIKUM
hye cantekk dan kacakk :]

Hye! Pukul 3.22 pagi skang niyh dan tasha maseh tak tidur lagi.
Huh! Tak ngantok lagi laa der.
Petang tady tido lame kowt. Tuh yang segar lagi niyh.
Hurm. Nak post pendekk jek kali niyh. 
Sebab kejap lagi nak continue study BIOLOGY tersayang.
OKEYH ! Actually entri kali niyh tasha tujukan kt kwn2 yang tersayang.
Selalu sangat dah tasya cakap yg tasha sayang kawan2 tasha.
Kawan yang baik akan selalu berada di sisi kite kan :)
So, hari niyh bawu tasha kenal sape kawan yang sebenarnya layak bergelar kawan.
Erm. Pagi tady tasha injured mase buat ujian olahraga. 
Tak penah kowt injured kt padang. BENGONG! malu seyh aku.
Then, dipendekkan cerita. . . . 
Kawan-kawan tasha yang concern giler niyh memang baek hati sangat-sangat cz tolong urutkan kaki tasha yang saket uw. 
EJAT and KIENAH thanks sebab sudi jadi nurse yang caring sangat.
dan hari niyh jugak tasha dapat doktor yang sangat baek. 
perghh! mule2 memang segan giler laa. 
Tapi kalau dah sakit terok ko nak segan2 lagi ke??
thanks DOKTOR KHAIRUL AMRI a.k.a AM
[eyh betol ke aku eja name mamat niyh]
thanks sangat-sangat kat kowang.
nanti aku belanje makan aiskrim ye. PROMISE! :D

saket doe kaki aku -_-

WINK : dengan berkat pertolongan mereka semua. tasha dah ok cket. thanks laa weyh!

No comments:

Post a Comment