Friday, 24 February 2012

Alhamdulillah :)

ASSALAMUALAIKUM
hye beauty and handsome :]

Hey! Buat ape tuh? Borink laa malam niyh kan. Ingat nak tengok movie tapi roomate dah ngantok. Malas laa tengok sowang2. Borynk! Baek ngadap blog lagi bestkan. Hehe.

FYI tasya baru jek lepas separuh sesak kat dada niyh. Minggu niyh minggu yang paling sebok sekali sebab ade banyak test and quiz. Untuk killer subject lak tuh. Perghh! Memang KILLER laa. Huh. Hari selasa ade test biology. Rabu kene hantar assignment. Jumaat paleng 'best' ! Pagi kuiz physics, petang kuiz maths and malam test kimia. Apebebe tol! Buat semputt jek tau.

HAHA !

But. Syukur alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. Berkat doa dan usaha. Tak sia2 jugak berkoraban masa siang malam. Walaupun masih tatau ape hasilnya. Yang penteng tasya dah buat yang terbaik dan insyaAllah, Allah akan tolong. Just keep on praying for the best. Tak salah kalau berkorban demi kejayaan. Kan?

Huh. Cuak tak terkata laa kan nak ngadap hari jumaat niyh. Malam semalam tidur lambat semata-mata nak study. Lepas kuiz maths jek terus pikir pasal kimia. Paleng horrible laa. Otw pergi dewan SITC tady mulut tak berhenti berdoa jek. Macam2 doa and surah tasya baca. Ejat ngan Zira releks jek boleh gelak. Tapi tasya senyap jek. Giler! Cuak tahu !


Then, time kat dewan lak, kecoh pasal dowang taknak dok depan. Perghh! Memang hangeenn laa aku kan! Tak pasal2 kitorang yang daripada belakang yang tak berapa nak belakang sangat niyh kene beraleh sampai 3rd row. Hebat! Dengan tenang tasya jawab. Alhamdulillah. InsyaAllah. Yaken!

After test; dinner-balek kolej-shopping kat expo KANDA'-merayau rumah member-solat-blogging! Bosan tahu. malam niyh jek dapat rest siket. Esok plan nak bangon awal then nak study siket. Final exam is around the corner. Hushh! Takowtt! Tolong doakan saya ye awak. Terima kaseh awak :)

Night people.

ALHAMDULILLAH :))

WINK :: Seronok dapat spend time dengan twin tersayaang. Love you, babe !

No comments:

Post a Comment