Saturday, 18 February 2012

missing ~

ASSALAMUALAIKUM
hello bloggers :]

Here, I just wanna said that
I REALLY MISS MY BELOVED FAMILY

OKEYH. Dah lame tak balek umah tak bermaksud tasya dah lupe kat mereka.
Rindu sangat. Tak tahu nak cakap macam mane tapi sangat-sangat rindu.
untunglaa my lovely cousin, feeza boleh balek selalu.
jeles tahu!
Abang balek 3 minggu berturut da. Senang dapat bas boleh laa
Tasya kalau nak balek kene turun naek bas. Train lagi.
Kalau weekend ade jek event kat kolej niyh hah kalau takde kelas. 
Kalau takde pon mesti nextweek tu ade test belambak-lambak. pffft!
dari minggu ke minggu tangguh nak balek. 
ayat tenang hati ibu kasik,
"takpe kak, ibu doakan kakak kat sane. nanti dah free bawu balek okeyh :)"
hurmmmm. yelah. hati memberontak sape jek yang tahu kan.
okeyh. sangat sedih. nak hujan dah niyh. 
night people  -______-

WINK :: Aku memang homesicker. Ape kau kesah ??

2 comments:

  1. alolo.ingat mate kite rabun power sribu k? nak sembunyi2 name kite smpi gune font kecik.hehehe. jgn jealous.haha.tkpe, ap yg penting buat sesuatu perngorbanan yg akhirnya akn mengembirakan hti org tua kite :) peace yo! bhaha LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene laa sorok. tkowt feeza mara kite. hehe. ceyhh. owg dapat balek umah. bahagia laa tuh. untung laa.

      Delete