Monday, 13 February 2012

siapa awak?

ASSALAMUALAIKUM
hye beauty and handsome :]

Mimpi? Mainan tidur jekk laa. Kecahh jekk laa kau.

amalkanlah baca doa tidur ~

TIPS yang ni pon bagos jugak :D

Tapi kalau dah mimpi banyak kali. Dan bersambung, seolah-olah macam petanda kan.
Tak kesah laa tuh. Tapi yang peliknyer,
Kenapa dia muncul dalam mimpi tasya?
Siapa dia? Nape dia baik sangat dengan tasya ?
Kenapa dia nangis jek bila tasya tinggalkan dia?
? ? ? ? ?

siapakah ?

OKEYH. Kalau boleh nak bagi berjuta soalan.  
Aduhh. Pening betol laa pikir pasal mamat tuh. 
Tapi bile pikir2 balek. Dia sweet sangat. Gaya hensem gitu. Tapi muka tak nampak sangat.
Okeyh laa. Tak kesah siapa pon awak.
Tasya nak ucap thanks banyak kat awak yang sudi menyayangi diri tasya.
I REALLY APPRECIATE IT ! Really!
Siapa awak? Mungkin ada jawapan akan datang.
Jage diri. Selamat malam. Jumpe dalam mimpi lagi okeyh. 
Hehe [mukagedikk]

oyasuminasai :))

# Terbaca kat satu blog ni. Dia cakap mimpi macam ni ade petanda. 
Mungkin baik, mungkin buruk. Especially, pasal jodoh.
Tapi. Tasya tak pernah lagi buat solat istikharah mohon pasal jodoh. 
So. Takde maksud apa-apa laa kan. 
-________________-


WINK :: Apekah maksud disebalik semua mimpi ni? Anyone please ~ [mukaexcitedgilernaktahu] 

No comments:

Post a Comment