Tuesday, 13 March 2012

STAR !

ASSALAMUALAIKUM
hello beauty and handsome :]

First of all, nak say SORRY cz mungker janji. Supposed takley nak update blog lagi slagi ta abez exam kan. Tapi niyh special post dan penteng utk post sebelom cuti sekolah tamat. 

This is regarding a boy who i do care much about him. Nope! He's not my boyfriend but he just like my boyfriend. He's only my lil bro. <kalau kat sekola adeq angkat la> . Tapi dah anggap dia macam adek sendiri da. Sebab dia sangat baek dan ade link family kat name dia. Dlm siblings tasha, boy mesti ade name HAKIM. Same goes to him. Kebetulan jekk kowt.

OKEYH. Byk kali dah post pasal mamat niyh. Sebab SAYAAANG SANGAT kan kat dia. SUMBER INSPIRASI kowt. Lagi laaa SAYAAANG kan. Okeyh ade banyak CHEMISTRY. Perghh! Memang SAYAAANG GILERRR laa kan. <saje jek highlight cz nak dia tahu>

Make it short. Hari tu maen comment2 gn dia kat fb. Then citer pasal ragbi and dia cakap dia tak maen ragbi dah. 'retired' katenyer. Okeyh. Memang sangat tak percaya sebab tahu awak memang suker sports. Yep. Awak memang tipu kan. See ! Dapat best player lagi tuh. Hebat! Tahniah laa. Dan tahniah jugakk sebab tipu EX-KAKAK awak niyh :))

Dan sebab TERLALU SAYAANG dan SANGAT SAYAAANG. Takpe laa. Budak kecik kan. Takpe laa. Dimaafkan. Just nak awak tahu yang saya nak cakap " SAYA RINDU - SAYAANG AWAK " . *takyah nak geli sangat laaa kan. Ni ayat jujur dari hati. Awak ape tahu ? Hehe. Emo lak. Sorry lee ~ Actually saya sedih takpat bersama awak mase awak happy -___-

mase adeq amek result. 9A !

dan mase ini jugak. tak maen laa sangat kan.
BEST PLAYER kowtt. 
Ye. Akak sangat rindu kat adeq. Rindu nak panggel 'STAR'. Rindu nak dengar awak wish before akak exam, "Good luck sis. You can do it. Keep it real". And rindu jugakk nak jumpe awak kat sekolah. Okeyh. Sangat rindu ! Hopefully, even kite tade pape da. Kite still bole contact macam biase. Tuh jek akak mintak. Jage diri adeq. IMY :)

WINK :: ..dan sekarang saya tengah final exam. Tapi awak tak wish pon. Hurmm. Saye rindu adeq saya :"(

No comments:

Post a Comment