Friday, 2 March 2012

sukerrr :DD

ASSALAMUALAIKUM
hello my beloved readers :]

I am very happy. Why ?


_ GOING HOME _
yep! tasha nak balek umah. excited tahu !
dah berzaman rasenyer tinggalkan rumah tuh. 
biler dapat peluang nak balek, wohoho. gembira tak terkata !
ouhh rumah. awak dah rindu saya ye. nnt kite jumpe ye.
HAHA
rindu ibu, ayah, n ofcourse adeq saya yg sangat hensem !

_BERSAMA SAYAANG SAYA _
yeah ! paleng seronok biler dapat jumpe sayang saya time kelas petang tady.
sape?? HAZIERA SHAZWANIE laa. 
dah lame giler tak lepak ngan dia lately niyh.
dia asek berkepit gn 'kawan baru' dia jekk. untunglaa kan.
da lame giler tasha, ejat n zira tak lepak same2. 
hoho. i miss tha sweet time. photogedik! :')
and that evening, after kelas gi rayau kat KUO. 
best sangaaat !

_FREE CALL_
yeahh! lagi sangat seronok biler ade orang call lame2.
free jek beb. dah la takde kedit. dapat gayot lame2 lak tuh.
masyukkkkk ~ HAHA :P
thanks untuk junior saya yang sangat saya sayang.
tetibe lepas kamuh call tuh terase rindu lak. seriously !
dah la call sampai habes kedit. giler taley bla laaa.
naseb owang ade kedit siket lagi. 
btw. thanks again junior :))

_WEDDING TIME_
wohoho. bukan tasya laa yang nak kawen. adeyhh korang niyh.
niyh hah cousin tasha yang kat JB niyh nak kawen.
okeyh. get ready nak g JB esok !
but! mesti tak seronok sangat sebab tak ramai yang dapat pergi.
takpe2. yang penting berjalan lancar ye :)
CONGRATULATIONS ABANG AMZAR :DD


_PROJEK IS DONE_
okeyh. niyh agak rahsie. so. kene bagi hint jek.
tasha dah siapkan projek yang lebeh kurang macam assignment jugak laa.
cantekk ! suker :))
just wait for the next entry okeyh.
WINK :: excited nak balek umah ! weee ~

2 comments:

  1. untungnya dapat balek :'( jealous gile gile punye lah !

    ReplyDelete
  2. huhu. takyah nak jeles sangat laa ye. aetuh dia dah balek. okeyh laa tuh. thiss week balek lagi kan. untung laa ~ :P

    ReplyDelete