Tuesday, 17 April 2012

FITTING's ROOM :/

ASSALAMUALAIKUM
by the name of Allah :]

Hey guys ! Nak tau tak? Hari tu kan tasha pergi jusco dengan ibu. Maklumlah tasha kalau dengan ibu memang suke shopping2 niyh. Alaa cuci mata jek kowt. Hehe. Nak dijadikan cerita, tasha nak beli jeans kononnya. Then, lepas dah survey2 tu, tasha pon amekla beberapa helai jeans yang tasha minat bawak pergi try kat fitting’s room. Saje jek laa. Kowt berkenan di mata hati ni, boleh la bodek ibu. HAHA. Then, biler sampai kat fitting’s room tu, kene pulak tunggu turn. Ramai pulakkan. Adoyaii. Memang suker sebenarnya nak tunggu2 ni. Lepas 10 minit tunggu, keluar lah sorang mamat ni dari satu bilik ni. Siap DSLR bagai. Ceyhh. Nak berposing lah tuh dapat baju baru. Over jek. Laa kau ni tasha, takyah laa jeles sangat mamat tu ade DSLR. Kau ade ?

kau ade ?? :P

Huishh ! ape merepek ni ? Baek aku masuk try seluar dari merungut pasal mamat yang tak berapa nak hensem sangat tu. Cepat2 laa tasha berlari nak masuk. Tetibe bile tolak je pintu tu, ade minah ni menjerit, “ ehh2 ! jangan masuk! “ . Huh! Ade orang rupenyer. "Sory ye kak. Tak perasan pulak." Then, tasha pon keluar then masuk kat bilik laen yang kosong. Tengah2 try jeans tu. Tasha terpikir something. “APE HAL PULAK MAMAT TADI TU ADE KAT FITTING’S ROOM PEREMPUAN?? THEN KENAPE MINAH TU ADE SEKALI NGAN MAMAT TU? DSLR ?? WOHOHO. ADE YANG TAK KENE NIYH ! tett! Kching! Kching! Bubling! Bubling!

WINK :: just think positive. maybe they're siblings (:

No comments:

Post a Comment