Monday, 18 June 2012

sayaang ayah

ASSALAMUALAIKUM
by the name of ALLAH :)



Okeyh. Hari ni hari bapa (semalam). Tapi aku tatau nak wish macam mane. Hurm. Ayah dah banyak sangat jase kat tasya. Kadang2 jek ayah masih kurang memahami tasya. Ye, kami lebih banyak spend mase dengan ibu. Unfair betol kami ni kan. Walau ape pon kami tetap sayaang kat ayah. Ayah adalah insan yang banyak berjasa untuk membesarkan kami bersama ibu. Disebalik kekerasan luarannya  masih tersimpan benih sayaang dan kelembutannyer di sudut hati. Ayah memang orang yang sangat strict tapi kadang2 akan menjadi orang paling sporting sekali. Sikap ayah yang sangat menghormati orang tua membuatkan ibu terus jatuh cinta dengan ayah.

SELAMAT HARI AYAH 

rindu saat-saat ini :')


WINK :: Kalau lah akak boleh jerit sekarang. Ayah, akak sayaaang sangat kat ayah :’)

No comments:

Post a Comment