Monday, 9 July 2012

budak kecikk !

ASSALAMUALAIKUM
by the name of Allah :]

9 JULAI 2012
lame gilerr tunggu tarikh ni. 

niyh hah. budak kecik yang tak berape nak kecik ni punyer bezday :)


akeym nawawi @ STAR
<rindugilerrrr>

nak wish HAPPY BIRTHDAY kat awak !
even taknak call pon kan. takpe laa. penat tunggu :"(

sumer wish dah masok kat dalam hadiah tuh. 
malas nak cakap lagi kat sini
dah penat tules nak tules lagi
memang malas laa kan.

special punyerr ;)

hurm, sorry kalau dapat lambat hadiah ni.
sebab ingat nak post jek lastweek. 
tapi takot tersangkot kat warden lak.
hurm. kene jugak mintak tolong posmen free hantar. 
thankyou achik!
Mc Donalds confirm dapat ye :)

Okeyh itu jek. Budak kecik ! Belajar rajen2 tau !
Rindu awak sangaat2 ! kbai. 

WINK :: Mengharap sangat dia bace post ni -____-

No comments:

Post a Comment