Wednesday, 15 August 2012

AIDILFITRI datang lagi ~

ASSALAMUALAIKUM
salam ramadhan untuk semua :]

Apa khabar iman anda ? Puasa hari ni macam mane ? Okeyh ? Alhamdulillah kalau semuanyer okeyh. Eyh. Kenapa masaamm jek ni? Ni mesti semua dah excited nak balek kampung kan. Yelaa . Dah nak raye kan. Hee . Tasha pon laa . Tapi korang jangan laa cdeyh2. Atleast korang dah ade kat umah tuh hah. Tasha ni kat kolej lagi. :')

Now, kawan2 sumer dah balek. Dalam rumah ni tinggal tasha dengan roomate jek. Sedih! Tady kat kelas pon dah tak ramai. Mereka sudah pulang beraye. Bestnyerr ! *untunglaa boleh balek awal . Hurm. Tady hantar ejat balek. Ingat dye balek esok, tp lastminit tiket cepat pulak. Baru ingat nak lepak dengan dye malam ni. Lagi sedih. Tady kitorang cover2 na nanges. Malu deyh depan orang reramai tuh. Haha

Preparation nak raya? Taknak raya boleh tak? Huhu. Kad raya dah siap and dah kasik pon kat mereka. Tahun ni kad raya limited edition. As usual tasha akan jadik orang palen rajen nak buat kad raye ni tp lately ni bz so tak semua laa dapat. Yang laen tu maen salam2 jek. Boleh kan. Hee. 

Kat rumah tak tahu ape cerita. Sebab dah 3 minggu tak balek. Ibu dah beli baju raya katenyer. Ibu kate, "kakak nak warne ape? setiap kali keluar ibu asek beli jek. " Cool gilerr. Kalau ibu keluar 5 kali, means baju raya tasha 5pasang laa. Yess!! Haha. Kueh raye dah tempah kat ateh (mcmbiase). Ade siket2 kueh laen nnt buat dengan ibu esok. 

Ape lagi ? Hurm. Entah laa. Rase macam tak ready lagi ni nak raya. Sebab bulan ramadhan dah nak abez. Cdeyh. Tak cukop lagi bekalan ni. Failed laa ! Hurmmmm. Sedih sangaaat. 

Okeyh. Taknak sedih2. Esok dah nak balek. Bahagia gilerr kat lab tady. dorang syokkk jek nyanyi lagu raye. Haha. Naseb suara sedap. Siapp buat video ucapan raya. Haha. Excited naww lah korang ni :D


So . Di kesempatan ini tasha mewakili family dan keluarga tersayaang . *lebey kurg jek . mahu mohon ampun dan maaf zahir dan batin. kalau anda yang terasa hati dgn kami harap dimaafi. mohon halal segalanya. dengan ucapan tulus ikhlas selamat hari raya maaf zahir batin. selamat pulang ke kampung halaman anda. selamat beraya. jangan over raya tau. jangan makan tuh. nnt berat naek mule laa maseng2 gedik sebok na diet. take care uollss. haha dAa~

WINK :: tak sabarnyerr esok !!!

No comments:

Post a Comment