Monday, 8 October 2012

SEMESTER 3 :]

ASSALAMUALAIKUM
hello u olls :]

Pejam celik pejam celik dah nak  sampai penghujung tahun 2012. 2 bulan lebih lagi masuk tahun baru 2013. Dan sekarang dah habis pon pengajian tasha untuk semester 3. Kira ade 3 semester lagi laa nak habis diploma nih. Alhamdulillah. Perjalanan yang baik dan segalanya dipermudahkan olehNya. Tengah bulan November nanti masuk pulak semester 4. Wow ! Cepat sangat masa berlalu kan.

Dekan Once Again Pleasee ~ -___-

Dah habis semester 3 ni maksudnya macam2 lah dah jadi sepanjang semester 3 tu kan. Segala kenangan pahit manis suka dan duka semuanya dah tersurat dah tasha dah pon kunci elok2 dalam diari hati tasha ni.  Jangan risau. Salah ape pon korang. Tasha dah maafkan. Dan mohon begitu juga lah andai ade tasha buat salah dan silap. Make it simple. 0-0. Buang yang keroh ambil yang jernih.

Half Big Family :D

Heyyo! Nak terima kasih jugak laa kat mereka yang mengajar erti kehidupan kat tasha sepanjang semesester 3 ni kan. Firstly, kasik yang dekat dulu laa ye. Untuk family ofcos laa kan. Memang berjuta kali ucap terima kasih pon takkan cukop. Tapi nak ucap jugak TERIMA KASIH ! Untuk ayah yang melayan kerenah anak dia ni yg mengada-ngada nak balik hampir everyweek rasenye. Amek dan hantar. Perak dengan Melaka tu ape laa sangat kan. Haha. Terima kasih ayah, ibu dan semuanya.

Secondly, untuk jantung hati tasha. Ni pon same. Tak cukop rasenyer kalau beribu juta kali cakap. Adeyh. Untuk Ejat, Zira, Kienah, Yana, Iqa Simi, and Iqa Fini. Terima kasih dan maaf untuk segalanya ye korang. walaupun aku rase agak tersisih bila kita semua takpat satu rumah. Tapi atleast aku rase bahagia jugak dan mampu tersenyum bila setiap pagi dan sebelum tidur aku sempat dengar gelak tawa korang. sudah laa tak satu rumah. Jadual pulak memang totally different. Memang susah sangat nak jumpe korang. aku g kelas korang kat rumah. Aku kat rumah korang g kelas. Haishh. Susah betol. Tapi ade hikmahNya juga aku tak satu rumah tapi dapat berjiran depan rumah jek dengan korang. How sweet we are. Heee. *hey!jelestaudengankeluargabahagiakorangtu:’(

Terima kasih untuk ini :)

Next. Bagi pengubat hati rindu kepada jantung hati tasha tu. Alhamdulillah Allah kurniakan kawan2 sayang. mereka yang comel2 berlaka. Same jek macam ejat,zira, kinah sumer tu. Baik. Caring. Concern. Orang kata memang tak rugi laa kawan dengan dorang. Kaki gosip. Kaki makan. Kaki gaduh. Segala kaki laa ade kat dorang ni. Haha. Memang best laa kawan ngan dorang ni. Tak laa aku rase sunyi jek macam mule2 start sem3 ni dulu. Kehadiran mereka memang sangat bererti. Mereka laa kawan makan, kawan gosip, kawan kelas dan segala kawan. Thanks and sorry for everything feeza,evy,ainaa,diela,huda,bibo,alyaa and tak lupe kepada twin kesayangan tasha :D . tak lupe juga peneman kesunyian Bibie Amaliena Aisyah.

Bergembira lalalala ~

Untuk yang jauh di mata tapi dekat di hati. Ofcourse special dedicated to warga SELANDAWW ! kawan SIXTH TENTH.  Adeq yang disayaangi. Kakak2 and semua warga SISME. Firstly, untuk sahabat jiwa tasha Khairul Syazwani yang banyak bagi semangat dan dorongan untuk ‘impian’ itu. Dan juga Nadia Nurul Nabihah. Untuk kawan2 BENZER. Juefa khasnya yg tk pernah lupe kat tasha. Adeq2 yang rajen call dari asrama. Tity and syira borhan. Kawan DP; Hang Jebat & Dang Wangi. Dan semua nyer laa. Kepada my BFF; Hana & Wanie. Miss you alots ! dan kepada Aiani yang baru balek Malaysia, nanti free kite hang out ye. Rindu sesangat nih.
housemate tersayaang 

Haillaa. Kalau cerita pasal kenangan and nak sebut sesorang punyer name nih memang berzaman laa tak habes. Make it short. Untuk segala kenangan, bermula dengan jiran depan rumah, majlis dekan, kene kejot pepagi dgn akak JMK pergi program Jalin, kene pakse jadi ketua rumah, tambah waktu kuliah yang sangat pack, lab session yang kadang2 memenantkan, keluar pukul 7 pg balek pukul 7mlm, kampus baru yang memenatkan dan ala2 padang pasir, berebut bas, café kampus baru tutup, test yang berbagai, pilihanraya kampus, program hubungan etnik dengan orang asli, diREJECT secara berjemaah dari kolej, bersusah payah cari rumah sewa dalam waktu sebok nak exam, ketensionan hidup sepanjang minggu dengan assignments and problems laen, perjalanan final exam di dewan yang shantekkk sangat, packing barang, dan merdeka! *ade lagi ke eak yg tertinggal??!!
TWIN SAYAANG <3

Harap2 segala apa yang kita lalui bersama ni akan sesama kita simpan supaya tak pernah lupe dari ingatan kita. Aku tak pernah dan tak akan lupe korang. aku sayang dan akan terus menyayangi korang. dan harap macam uh laa kat korang. InsyaAllah. Ukhuwah till Jannah :D


KUALA MEDANG IN HEARTS :')
OOPSS ! Terlupe nak ucap thanks alot to my boyfriends. Wahh! Ramai betol. Haha. Untuk classmates sepanjang same. Setiap hari nampak muke diorang. Pelawak antarabangsa. Terima kasih untuk semuanyer. Amri, Azhar, Azim, Amar, Edika, Ipin, Amin, and semuanyer laah. Thanks tau. Tengok gambar hubungan etnik baru teringat aku ade kawan lelaki. Hee. Sory der :P

WINK :: Moge apa yang berlaku sepanjang semester ni akan jadi pengajaran dan kenangan yang manis untuk kite semua :)

No comments:

Post a Comment