Tuesday, 23 October 2012

TWIN ♥

ASSALAMUALAIKUM
hello peeps (!)

Okeyh. Ni rase nyer antara special or the only one special entri. Untuk dia yang sangat2 tasha sayaang. Dia laa kawan, dia laa lawan, dia laa kekasih, dia lah sahabat, dia lah teman dan pendengar setia. Dialah kembar non-identical *bak kate prof ramli .Sayang untuk dia untuk selamanya.

Tanggal 23 OKTOBER adalah satu lagi tarikh yang akan sentiase bersemadi dalam hati tasha. Masuk dalam list special date dlm diary tasha. Copp! Jangan pikir bukan2. Kitorang bukan lessss or whatever you thought. Kami ialah kembar. Tahu kan macam mane gaye nyer kalau kembar. Di takdirkan untuk belajar di tempat yang sama dalam satu kelas dan satu group yang sama. Pernah serumah dan sebilik dengan dia. 

Cukup satu kelas dah memang boleh jadik teman karib dan biler dapat serumah dan pula sebilik kami menjadi lebih akrab. Teman tidur, teman makan, teman gosipp, teman study, teman solat dan teman mengaji. Tapi karib tak semestinya buat semua bende bersama. Cukup masing2 menghargai kewujudan kawannya sendiri. Masuk semester3 dah tak sama bilik mahupun rumah. Tasha kat tingkat 1 dye nun jauh di tingkat 9. Huh! Jenuh nak naek. Tapi selalu jek lepak sesame. Lagipun jadual still same.

si cantek maness NATASHA anak pakcik azmi :)

Ape yang special nyer kembar tasha ni? Cantek tu tkyah kire laa memang dye sememangnyer lagi cantek dpd tasha. Tapi yang penteng dye baek. lemah lembut orangnyer. giler2 jugak kekadang. tempat luah perasaan. caring laa katekan. tak tahu laa nak list macam mane. tapi dye ni memang dah cukop sempurna kalau nak dijadikan kawan. dan lately ni tasha nampak satu perubahan pada diri dye. sape yang perasan tu tahu laa. sebenarnye kitorang pasang niat same2 time sem 2 dulu tapi dye lebih bijak mengatur langkah. good job dear :)

Kenapa kembar? Okeyh. Memang muke kitorang takde kaitan langsung pon. Kami kembar atas name. HAHA. Name memang dah sejibik same. Cume nama tasha panjang lagi laa. Hee. Kitorang dalam kelas selalu memalukan diri sendiri. Yelah. Bebudak kelas ni suke sangat pangel kitorang dgn short name jek, bile panggel ,"TASHA!" Automatik due2 pandang. Ngek. Nanti mesti ade salah sorang yang malu. Haha. Kekadang ade jugak yang tanye, "tak pelik ke panggel name sendiri?" . haha nak buat macam mane memang suke panggel name sendiri. 


Sampai time kelas biology semester 1 sir syazwan label kitorang dgn "tasha1 / tasha 2" Haha. Kalau tk nanti mesti ade jek incident yang memalukan esp bile nak kne soal or review balek ape yg belajar. tp selalunyer biler dah sampai timbul soalan, "tasha yang mane?" mesti yang kene tasha azmi. haha. kesian dye kene jawab soalan2 tuh. haha

memandangkan kembar dy ni tersangat laa kejam sampai taknak wish birthday dye.  haha. bukan kejam actually dengki. nak wish face to face. huhu. tak egt? mustahil! seminggu awal planning nak post hadiah ke batu pahat tp. takut tak sampai nanti nyesal pulak. lagipun kene minta alamat kat awak dulu. tp nanti kantoi laa. so tunggu hadiah naek sem nanti jek laa ye sayaang ;) 

untuk twin yang disayangi. maaf untuk segala salah silap samada sengaja atau tak. mohon halal segala makan minum dan ilmu yang tasha bg kat kite. hutang rasenyer tkde kowt. huhu. semoga tasha berbahagia selalu disamping yang tersayang dan diberkati hidup olehNya. moge dimurahkan rezki. belajar rajen2. jangan malas2. okeyh. tu jek. doa kite selalu dengan awak. doakan kite jugak tau. nanti naek pentas same2 lagi  ye amek sijil dekan sampai konvo due tahun lagi tau. 

wish birthday?? taknak! nak wish nanti. boleh kan? kite memang jahat. haha. tasha, thanks tau untuk segalanya. thanks sebab jadi kawan kite. thanks sebab selalu teman kite. thanks sebab selalu dengar masalah kite yang mrepek ni. thanks jugak sebab nasihat and bg nasihat kat kite. nanti ade nak story lagi! hehe. nanti kite gosip2 ye. nanti kawen jangan lupe jempot kite tau. kite nak jadik VVIP. hehe. tasha,  thanks tau! untuk semuanyer. 


ME LOVE YOU , TWIN (!)

 ♥ ♥ ♥

pssst ! Thanks tau call tady. dapat borak 5 minit pon jadik laa kan ;)

WINK :: Bukan paras rupa jadi ukuran untuk jadikan sahabat tapi kecantikan hati. Kite doakan segala impian awak tercapai. doakan kite jadi macam awak jugak tau :)

No comments:

Post a Comment