Friday, 30 November 2012

.

assalamualaikum
hey. aku bosan.
tetibe rase nyesal tak balek melaka pg tdy.
aku rindu rumah.
nak balek!
okeyh bosan lagi.
ni tengah study physics.
tp tetibe emosi terganggu.
tak tahu kenape.
pesanan untuk kau. 
hah. kau lah.
ye. kau laaa.
hey bongoks.
asal kau update status bebanyak kat fb tuh.
biler aku lyn twitter.
kau tweet bebanyak.
aku lari kt fb.
kau update status bebanyak.
kau memang saje nak suroh aku engat kat kau balek ea.
taknak laa.
aku dah penat.
nanges harihari.
saket tau hati nih.
bengong.
bukan aku tak sayang kau.
kau yang benci aku.
ntah pehal ntah.
kau yg buat keputusan kan.
aku sayang kau kowtt.
sampai bilerbiler.
now nak cakap aku rindu kau.
damn much.
sila update status fb dan twitter 24 jam.
supaye aku engat kau selalu.
sebab aku takkan lupe kau.
macam mane aku sayang kery.
even kau just adik aku.
yep. aku sayang kau deq.
as siblings jek laa.
tak lebeh.
jgn risau.
monyet.
aku rindu kau laa. 
*nangesnangesdannanges.
okeyh.
now nak study.
doakan aku tau.
tolong laa jangan lupe yang aku pernah jadik kakak kau.
even tu DULU.
bagi aku selamanya.
okeyh.
bubye ngek.
jage diri kau.
*sorry bahase kasar.
*NANGES LAGIIIII :'(

PS. sila laa jaga nurul atika tu bebaek. 

WINK :: rindu adeq. S.T.A.R :*

No comments:

Post a Comment