Tuesday, 6 November 2012

IMPIAN - PART 2

ASSALAMUALAIKUM
hello peeps :]

Aetuh tasha ade update pasal impian tasha kan 
So, today dengan berbesar hatinyer nak sambung lagi
Hehe. Suke naww ye kau tasha
Well, nak bagitau yang tasha ade usha satu camera nih baekkkk punyer
cett! tak habess2 dengan camera nyer
eleyh. suke hati aku laa kan
Disebabkan tasha tersangat suke photoshoot
 *correction! PHOTOGEDIK :P
Muke tak cantek pon tapi i like to keep the beuty memories :)
So, memang pernah lah berciter-citer nak ade camera yang canggih manggih nih
Tapi bajet lari kan. Kene Tunggu kaye dulu baru dpt beli yg mahal
Tapi yang nih mahal tak mahal sangat laa
Biase jek kowt. Nampak jek mahal
Almaklumlah, tasha kalau aim nk something mesti semangat kumpul duit
So tkde laa nyesal sgt then mesti tahan lame punye
Sebab duit sendiri kan . HAHA :D
Good to know that here is the is my dream
Coming soon will be real ;)


Colourful ;)

PINK COLOUR :P

MIGHTY WHITE :)

NIKON 1 J1
one day u'll be mine :)
Yang NIKON 1 J1 ni harnganye RM1200.
Boleh nego lagi katenye
Ade lagi satu ni pon okeyh jugak
Murah lagi tu ;)

COOLPIX L120
RM 898

No comments:

Post a Comment