Thursday, 13 December 2012

bezday. burfday. and BIRTHDAY ;)

ASSALAMUALAIKUM
hello everyone :]

Hikhok. Hari yang berbahagia disebabkan hari ni tiada kuliah. Well2! FYI. Setiap hari khamis takde kuliah. So. It's time to PARTY! Yaw! Hari ni berparty untuk celebrate kanak-kanak ribena yang baru nak membesar nih. Hehe. Okeyh. Sekarang ni kene rajen2 siket wish orang punyer birthday. Why? Because comin' soon is mine! HAHA *nampak sangat kau tak ikhlas tasha. Hey! Ikhlas tau. Dari hati yang suci lagi tulus ikhlas. Heeee :B

So. So. So. Meyh nak wish kat anda anda yang birthday hari ni. Ye. Awaklah. Tapi nak kasik special siket kat mereka2 yang pernah wujud dalam kamus hidup tasha. Cett. Ayat poyo. No laa. Means mereka ni yang tasha pernah kenal and yang tasha paleng kenal sesangat. So. tahun ni macam rajen *oopss memang rajen nak wish ramai siket. SENIOR - JUNIOR - BUDDIES :D

13 DISEMBER 2012

First. Nak kasik wish sama itu abang hensem.
Abang gua yang macho giler nih
MUHAMMAD LOKMAN HAKIM
*tough tuh.
Badan besar tapi hati kaca ma. HAHA
BIG BRO ! Happy birthday!
Dah final year kan? Belajar rajen2
Konvo nanti adik kasik hadiah special. OKEYH?
*mampuih den nak kumpul duit beli hadiah. huh
all the best for you abang!
with love, ADEK :D

abang ku yang shomelll. Awww! :P

Secondly, nak wish sama itu kakak cun.
KHAIRUL SYAZWANI :)
my schoolmate !
Kawan netball, kawan study, kawan gossip, kawan jannah, etc
gewdluck for you my dear.
belajar kat penang tu elok2
jangan lupe kitorang kat sini ye
SAYAANG KAMUH !

okeyh. muke rahsia. orang cantek kan. hehe :)

the third one, also my schoolmate
kembar kepada cik wanie tu.
SYDAN SAIFUL
 *name comercial
atlet sekolah tuuu. huhu
weyh. aku saje2 nak wish kau nih
nak kasik kau bangga siket. HAHA
gewdluck utk kau ye
utk study kau. and utk sport kau tu. esp HOKI!
kalau dah femes nanti jangan lupe kengkawan tau. 
HAHA

gambar curik! bhahaha LOL sorry ;P


and the last one, my junior mase kat selandaww dulu.
Si comel, AMIRA MELL 
okeyh. memang tak rapat sangat pon.
tapi disebabkan dye kawan batch adik tasha. 
so macam rapat jugak laa. 
sebab rapat ngan tity jugak (her bestfriend)
so. adek. untuk kamuh.
all the best untuk SPM next year.
belajar rajen2. jangan nakal2.
tp nakal sekali skale tu biase jek. Hehe
dah senior kan? jadik senior yg baek. macam owg nih. HAHA
jage sekolah tuh tau. jage kawan2 jugak
okeyh. yg penteng jage diri.
SPM stret A's boleh request hadiah nanti ;)

junior oh junior :)
Settle! Selesai mengwish. Jadi. Kepada anda yang bakal celebrate birthday nanti coming soon tepampang pulak gambar korang kat blog tasha nih. Hey! Kawan tak mengenal usia tau. Egt ape. Kawan dgn sebaye jek ke. You're wrong man. Kawan biar beribu :) Sayaang korang! Hadiah import dari overseas tak sampai lagi. Kapal tenggelam kowt. HAHA :D

WINK :: untuk ejat. wait hah! ur birthday tunggu genap sebulan dulu. ade special punyer. SURPRISE!!! HAHA

1 comment: