Tuesday, 1 January 2013

welcome 2013 :D

ASSALAMUALAIKUM
hello peeps :]

Hohoho. Happy New Year, guys (!) Pejam celik. Pejam celik. Dah masuk tahun baru dah. 2012 memberi 1000++++ erti bagi tasha. Nak taknak. Semuanya dah tersurat dan dah terjadik pon. Gelak tawa. Tangisan. Cebikkan dan jelikkan. Semuanya telah diharungi. Alhamdulillah. Allah SWT masih lagi beri kekuatan pada kita semua. Dan beryukur kita pada Allah kerana masih diberi peluang untuk bernafas sehingga tahun ini, hari ini, saat ini dan detik ini. Syukur Alhamdulillah :)

Tahun baru mesti ade azam baru. Tapi seharusnya kite dahulukan azam tahun lepas yang tergendala atau tak sempurna lagi. Sambil tu tanam azam baru untuk menyerikan lagi warna warni kehidupan seharian kita. Azam tasha?? Nak jadik lebih baik, baik dan baik. And nak belajar rajen2. Dalam kepale tasha pikir pasal masa depan diri dan keluarga jek. Thats all. Masa depan tu termasuk duniawi dan akhirat.

In syaa Allah. Ya Rabb. Moge dipermudahkan segalanya untuk tahun ini. Berikan ku sekeping hati yang berjiwa besar. Yang mampu menampung segala suka duka yang melanda. Limpahkan ku kekuatan iman dan kesucian hati untuk merentasi lautan kehidupan ini. Tambahkan ketakwaan agar aku teruskan beristiqamah di jalan Mu. Peluklah hati ku jika hati ini tatkala diri ini kesedihan dan kesunyian. Hanya padaMu ku berserah dan mohon perlindungan. Ya Rahman. Ya Rahim.  Aamin ~
MAAF SALAH SILAP
THANKS. SORRY. LOVE YOU <3
TASHA SAYAANG ANDAANDA SEMUA (:

WINK :: Zaman perubahan. Cekalkan hati mu tasha. Ingat! Perubahan yang drastik tu tak kekal. Cari hidayah bukan tunggu hidayah datang.

No comments:

Post a Comment