Saturday, 2 February 2013

Need your support =="

ASSALAMUALAIKUM
hye cantekk maness kacakk hensemss :]

MAKE IT SHORT (!)
Dengan nama Allah SWT yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
Alhamdulillah
kerana diberi peluang untuk menyertai 3.142 Contest
dan dah sampai kepenghujung nye.
Now is VOTING time 1 - 7 February 2013...

Dengan ini tasha mohon sokongan daripada anda semua
untuk membantu tasha selangkah lagi ke arah kejayaan
Just simple !
Just Klik link untuk view gambar, LIKE and SHARE ;)
Tiada paksaan. Seriously!

Terima kasih semua yang sudi menyokong tasha
Hanya Allah SWT yang dapat balas budi baek korang
Yelaa. Nak like gambar orang sangat susah kan.
Tasha doakan korang semua dimurahkan rezeki dan diberkati hidup olehNya
In syaa Allah. Aamin ~

KLIK SINI ---> 3.142 CONTEST
Nanti akan keluar gambar macam ni


Then, LIKE gambar tu and kalau rajen SHARE sekali ye. Hee
Senang kannn ?!

MOTIF JOIN :: Sukesuke and nak buktikan tiada apa yang mustahil di dunia ni ;)
sebab selalu cakap kalau join contest pape mesti takkan menang and tipu jek hadiah2 tu!

THANK YOU. THANK YOU. THANK YOU. 
Tasha susah anda tolong. Anda susah, in syaa Allah Tasha sedia membantu.
PERSETIAAN PENGAKAP :: Menolong orang setiap masa. 
I'm King Scouts *berlagak!

WINK :: Syukur. Alhamdulillah :) *esok match handball! Wish me luck ^^

No comments:

Post a Comment