Monday, 30 September 2013

FINAL EXAM for Final Year

Assalamualaikum.
Hello peeps :]

Hik. Hok. Hik. Hok.
This is the time. Final exam, here we go! Alhamdulillah. Dah nak sampai penghujug semester 5. Tak sangka dah 2 tahun lebih aku kat upsee ni. Rase macam dah senior. Ehh. Haha. Tak senior sangat la sebab sini takde sistem senior junior. Thanks God! Kalau tak aku kan lagi menyampah dengan suasane di sini =='

So, back to the story. Hari ni dah start final exam. 30 september 2013. Start with Techniques in Biological and Biochemistry Laboratory. Next will be on Wednesday Nuclear Physics and Radiation, Thursday Inorganic Chemistry, and last Monday Techniques in Chemistry Laboratory.

Alhamdulillah. All to well. Terima kasih ibuayah atas sokongan nasihat dan doa yg tak pernah putus. Terimakasih kat kawan2 dan si pemberi semangat. Love uolls so much :*

Moga sama2 kite semua success. In syaa Allah. Aamin. #7daysleft

Mohon doakan kejayaan kami semua. All the best ThePioneers  (Y)

Rabbiyassirwalatuassir. Bismillah~

No comments:

Post a Comment