Sunday, 1 September 2013

HER E-DAY

ASSALAMUALAIKUM
hye semuaa :]

Alhamdulillah. Selesai sudah majlis pertunangan cousin kesayangan aku yg sorang ni. She is just like my sister and besties. Ke mana sahaja bersama. Even umur kitorang jarak beberapa tahun but still rapat. Yelaa, dari kecik sesama. Tambah pulak aku takde kakak. Ni kire cousin belah ibu, kalau belah ayah aku ade sorang kakak jugak, kak emy. Dan sebenarnya aku bersyukur mempunyai dua orang kakak kesayangan ni.

So, nak dijadikan cerita, kak aisyah bertunang hari ni. Sebenarnya macam sedih jugak bile dapat tahu Dr. Norhayati kata kitorang ada test on that’s weekend. Tapi semangatnya aku nak raikan kakak aku ni, sanggup study awal then mintak buat test awal. Alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Makanya dapatlah tengok kakak kesayangan ni bertunang. Seperti yang dijanjikan, aku kene jadi pengapit dye. Bukan pengapit je malah fotographer.

So, so, so, selesai sudah majlisnya. Alhamdulillah. Sekarang kakak aku dah jadi tunangan orang. Jage diri kakak. Love you :*

Lets play with the pictures ;) - by ME :D

pelamin pertunangan. me is too shocked
"kak, kau nak kawen ke ape ni. awat grand sangat pelamin tunangnye" "HAHA"

bride-to-be
blackboard 


nenek pihak lelaki sarungkan cincin
untunglaaa dapat dua cincin sekali. huhu
Cincin disarung ke jari manis. Ni emaknya lelaki



   
Nenek kami :D
Ibu dan anak. Menitis air mata~ :'(


Hantaran pertunangan. woww!

Model of the day. Hewhew. My Prince Charming :* <3

 

Sebenarnya orang takkan faham mengapa air mata seorang gadis menitis tatkala cincin disarungkan ke jari manisnya ketika majlis untuk meraikannya. Saat diri semakin matang. Saat diri semakin dewasa. Saat itu gadis harus bersedia untuk menjadi milik yang lain. Akan menjadi tanggungjawab orang lain. Dan tanggungjawab nya bakal jadi lebih besar. Semoga menjadi tunangan orang yang baik, kakak. Jage diri. Me love you :*






With her besties; Kak reena & Kak adah ;)

Tahniah kakak! And sila jangan lupa saya :')

Si kecikk bersama bakal-bakal pengantin April, June and August :))

Thank You.
31st August 2013
Credit to: Amateur Photographer
By: ME :D

WINK:: Happiness is always there ;) - Le Photographer

No comments:

Post a Comment