Wednesday, 9 October 2013

Cuti Semester

ASSALAMUALAIKUM
hello guys :]

Maka bermula laa cuti semester setelah tamat exam semalam. Tunggu punya tunggu dan ayah sampai selasa malam. Penat okeyh tunggu. Penat. Barang semua dah ready nak bawak balek. Atlast ayah kate kat ibu, "biarlaa dye duduk sane dulu dua tiga hari lagi..." . Cisss. Kesian laa kat anak ayah ni =_=

So, untuk mengisi masa lapang saat2 terakhir bersama kesayangan semua ni. Lepas zohor masing2 siap dan kami keluar lunch bersama. Makan nasi ayam sedap dan air kelapa gelas besar yg lazat. Hehe. 

Lepas tu ke KTM utk sesi photoshoot. Banyak giler gambar macam hape dah kitorang kt KTM uw. Malu?? Na amek gambar punyer pasal so tak malu laa. haha. Sampai aku nak turun kt rail keretapi tu. Pastu kene marah gn kinah. Haha. Org nak turun kejap jek laa. Haishh. Dan tetibe abam polis tu keluar sbb nampak aku turun kan kaki kat rail tu. Hei. Tak turun laa. Kaki jek tu. Hehe :3

Dan kemudiannye ke kampus lame utk ke pesta buku. Mule2 pergi ke Dewan SITC. Dan bile lalu depan library dorang pon cerite pasal kejadian dorang jumpe Nazim Othman dengan penuh eksaited sampai kereta bergoyang. Haha. Disebabkan kat SITC tu tak menarik buku nya. Kitorang sambung photoshoot di luar dewan tu. Heee.

Pastu ke Bitarasiswa. Masuk2 jek semua dah berangin gn satu geng minah gedik ni yg melayan abang bajet hensem promote buku Lejen. Cettt. Atlast satu pon dorang tak beli. Ainaa beli novel. Kinah gn huda beli cover fon. Okeyh. Jeles. Then balek. Semua penat. 

Dalam pukul 6 ptg ayah call kate ayah dtg malam. Fuhh. Atlast. Janji gn kinah lepas isyak nak angkat barang sama2. Pastu aku sedap pulak tidur. Haha. Padahnya angkat barang sorang2 then kene tinggal tak g makan. Tapi bila dah lapar sangat ade pulak orang yg baek sangat nak ajak makan. Suke giler. Dinner terakhir bersama. Mungkin. Borak2. Makan2. 

Lepas makan buat jejak kasih gn diela gn ayu. Malu giler gn adlan gn azhar. Nanges dpn dorang. Haha. Alaa. Normal laa kan. Then mintak tolong adlan angkat box yg berat giler tu. Gagah perkasa boleh angkat sorang. Clap. Clap. Haha. Ayah pon sampai. Sebok2 masuk barang dalam kereta. Kinah pon datang. Salam2. Then balek. Okeyh. Sedih. Nanges weyh. Haha

Thanks for everything, my dear :))

sepetang bersama kesayanganss :')

saya. saya. saya. dan saya lagi. heee ;)


Tu ceritanya hari last di Tanjung Malim. Now, hari first start cuti. Planning dan planning. Banyak bende nak buat cuti ni. Kene manfaat kan. Tak macam orang tu dapat gi Pangkor. Jeles okeyh -_-

WINK:: So. Happy Holiday. Enjoy!!! 

No comments:

Post a Comment