Sunday, 6 October 2013

One day left

Assalamualaikum.
Morning people :]
We gonna have our last paper today. Do pray for us. Techniques in Chemistry Laboratory. Moga Allah permudahkan semuanya. Goodluck uolls! *Fighting!!! Ganbatte kudasai. Okeyh dah lame ta ckp jepun. Aku rindu sensei and the whole classroom :')
Last paper memang gembira. Tapi terasa sedih nak berpisah gn kesayangannss semua kt sini. Lepas ni cuti. Praktikal yang entah kt mane maseng2 then konvo. Lepas tu?? Tatau ke mana hala tuju. K sedih :'(
Perkara yang sama aku rase mase hari last kat sekolah dulu. Satu kelas habes paper then nak balek - nanges, nanges dan nanges lagi. Sebab nanti tak jumpe lagi. Ingat senang ke nak gather lg. Tipu sangat sbb nak jumpe kwn2 sekolah pon susah dah. Semua ade hal memasing.
And this why kami sangat giler gn lens kamera. Mohon annoying gn kami yg sensitip dgn lens kamera. Itu akan jadik kenangan. Biarpon gambar berjuta dgn posing yg same. Itu kenangan kami. So, hari ni nak bersuka ria gn my kesayangansss semua. Mohon sedia kamera banyak2. Masyehhhh :))
All the best untuk korang. Love uolls lillah :* ♥
:: sambung cerita habes exam nanti. #1dayleft

sedih atau gembira ?

No comments:

Post a Comment