Wednesday, 30 October 2013

RESULT :D

ASSALAMUALAIKUM
hello rakyatrakyat sekalian :]

Dan hari ni penantian terakhir untuk detik itu. Feeza cousin kesayanganku yg gojess lagi cantek wassap kate result dah keluar. Seharian kat tadika. Satu berita pon taktau pasal result ni. Dan tanpa segan silu. Laju jek tangan ni type UPSI PORTAL kat tab tu then check result.

Dup. Dap. Dup. Dap. 

Alhamdulillah. Syukur :))

Terimakasih Allah SWT Maha Pemurah dan Penyayang yang memberi rezki ni.

Terimakasih ibuayah pemberi semangat sepanjang masa dan atas doa yg tak putus2.

Terimakasih kawankawan sayaang atas sokongan dan tunjuk ajar.

Terimakasih lecturer tersayang semua atas semua ilmu dan baikhati bagi markah.

Terimakasih jugak kepada si pemberi semangat yang disayangi.

dan juga semua orang. nenek, adik, abang, kakak, pakcik, makcik, dan semueeee

Terimakasih semua :))

Tahniah untuk semua orang. Semua dapat result bagus2. Tahniah. Tahniah. Tahniah :D

walaubagaimanapun. aku tetap sedih dengan kimia. down lagi sem ni. LOVE CHEMISTRY :*

dan berharap pengakhiran yang terbaik. 4.0 please.
In syaa Allah. Aamin~

WINK:: 3.75 is just enough. syukur. esok aku nak pakse orang belanja aku tengok citer Thor. peduli ape. HAHA.

No comments:

Post a Comment