Tuesday, 15 October 2013

Salam Aidiladha

ASSALAMUALAIKUM
salam aidiladha :]

Selamat Hari Raya Aidiladha diucapkan kepada semua umat Islam di seluruh pelusuk dunia dari saya sekeluarga. Hehe :))

Raya korban ni menarik. So, kene banyak berkorban. Tapi raya kali ni tak meriah sangat. Sebab pergi solat hari raya pon aku pakai jeans jek. Baju tak sempat iron. Teruk! Selalu baju aku handle mesti siap semua orang punya baju aku iron. Tapi disebabkan kali ni ade orang laen volunteer nak settle kan. Tapi tak settle gak baju aku. Sabar jek laa.

Dan lepas solat raya. Makan. Tengok tv. Tidur. dan makan lagi. Dan tengok tv dan makan lagi dan tidur semula. Disebabkan begitu aktiviti aku. Aku tak sempat nak jumpe sedara mara aku yg laen2 termasuk sedara belah ayah. Time aku tidur dorang dah g. Kene tinggal. Sobss. 

Hampeh betol raye kali ni. Tolong laa tasha lepas ni jangan wt perangai gini lagi. Sebenarnya sebab aku tak pakai baju raye pagi tu. tu sebab mcm takde mood jekk. Huh!

SALAM AIDILADHA :)

WINK:: Tu jek kisah raya hari aku tahun ni yang hambar. Yang best. Si pembaca khutbah, khatib yg hensem. okbaii

No comments:

Post a Comment