Saturday, 7 December 2013

Dear, Kekanak

ASSALAMUALAIKUM
hai. hai. hai :]

#excuse me. this special post nak tujukan untuk kanak-kanak riang yang aku sayang sangat.

Dear kekanak,

Hai. Hai. Hai. Merdeka sudah kalian? Tahniah! Hehe. Dear all. Owg kt sini nak cakap2 siket. Rase macam dah lame sangat kan tak borak2 dengan kalian. Okeyh. Rindu :')

First of all, nak mintak maaf kalau sepanjang kite kenal owg ade wt salah kat korang ke ape. Halalkan segala makan, minum, ilmu or everything. Yelaa. Batch korang junior yg owg paleng rapat kan. So mesti laa ade yang terambil ke ape ke. And kalau ade sesape tak puas hati ke ape. Owg mintak maaf bebanyak laa ye. Dah tua ni malas la nak gadoh2 gn budak kecik ni.

Pada siapa yang pernah rase jeles or marah owg rapat gn sesape tu maaf laa ye. Weolls kan senior junior kt sekolah tu. Family kan. Takyah nak jeles2 sangat laa. I have my own life now. Takde mase laa nak falling in love dengan junior sekolah. Dah pernah pon ade boyfie kat sekolah tu dulu. And weolls still baek2 sampai sekarang. Takde pulak nak gadoh2. Aigoo

Be matured laa dye. Nanti lepas habes sekolah. Kejap2 jek korang rase semua tu. Lepas tu korang tak ingat dah kawan sekolah or boyfie girlfie korang kat sekolah uw. Sampai laa nanti korang umur 20-an macam akak korang yang dah tua ni nanti. Baru laa ade perasaan kemaruk nak kawen nak ade baby and have my own family. Ehh. Tak tua lagi laa =="

Jangan risau. Kebahagiaan tu akan sentiasa jadi milik kita jika Allah merestuinya. In syaa Allah. Be matured okeyh dear all. Saya takkan kacau lagi pakwe2 awak sekalian. I have my one. Ehh. Kbaii. Hehe. 

Kalau saya paham perasaan awak. Ape saya mampu buat?? Panggil tok kadi and nikah kan korang? Ke macam mane?? And. I am not perampas. 

I LOVE THIS SIBLINGSHIP TOO MUCH 
*blog aku suke aku laa nak gune bahasa ape :p

WINK:: Take care of yourself. Saya sayang pakwe saya la. Taknak dah pakwe awak tu. Jage laa dye elok2 sebelom orang laen amek. Byee :P

No comments:

Post a Comment