Wednesday, 11 December 2013

Sayang ke Kesian?

Setiap orang mempunyai perasaan

Dan sayang kepada mereka yang kite suka adalah common sense ;)

Common sense tu merujuk kepada sayang kepada mereka yg berlainan jantina

Coppp! Kalau gn family tu takk kire laa ea

Sebab tu memang orang2 yang WAJIB kite sayang :*

Tapi

Bile kite buat sesuatu biar dengan sepenuh hati

Bile kite sayang seseorang biar seikhlas hati kite

Jangan sebab simpati kite sayang

Jangan sebab kasihan kite sayang

Sebab semua tu tak menjamin kebahagiaan

Melainkan kalau Allah menjadikan itu titik kebahagiaan

Tapi. 

Kalau aku, its better for you takyah sayang aku

Daripada kau sayang aku sebab kesian kat aku jek

Kannn. Kann.

Kesian tau orang tu

Dia over eksaited kemaen lagi bile kite cakap kite sayang or suka dye

Tapi tetibe kite cakap kite takot tinggalkan dye sebab kesian kan dye

Haha. Korang yang patot dikesiankan

Sebab dye ade Allah yang sentiase ade dekat dengan dye. 

Ingat tuu. Allah sentiasa dengan kite :")

Jangan buat macam tu tauu

Takk baik.

No. No. No.

Moral of the story: Kalau kite nak sayang seseorang yang kite suke. Lebih baik tanye hati kite dulu. Samada kite sayang dye seikhlasnye atau sebab kesian kat dye? Kalau sebab kite kesian. Its better tinggalkan je. And one more thing kalau kite suke or minat seseorang sebab paras rupa nye yang hensem dan menawan. Oh Oh. Kamu dah silap langkah. Be careful dear :))

WINK:: Sayang seikhlasnya biar sentiasa mekar :))

No comments:

Post a Comment