Saturday, 12 April 2014

SPM 2013. Tahniah!

ASSALAMUALAIKUM
hello :]

20th March 2014. Khamis. # throwback.

Hari ni keputusan SPM dah keluar. Dan ofcourse achik pon akan rase cuak. Sebab dye yang akan dapat result. Dari pagi senyap sampai petang. Balek kerja kene serbu la kan. Alhamdulillah. Rezeki Allah kasik. Kite just boleh usaha je kan. Tahniah achik ! :))

Tahniah jugak kat adek Star saya yang dapat straight A. Sebab dye lebih genius daripada kakak dye ni. So, tahniah jek la boleh cakap. Nak tuntut hadiah sekali dengan mirul nanti ye.

"thanks doakan, thanks bagi semangat, thanks for the geniuses from you my dear, thanks for everythiiiiiinngg :') " - okeyh. sebagai kakak. Tu jek mampu. You guys dah buat yang terbaik.

Untuk adikadik lain, baru sempat sergah tira jek. Yang lain tu beware. Ade due orang lagi budak aku tak tanye lagi dorang nye result. Nurul Atika and Amirul Shahiran. Sabaq naa. Tunggu turn uolls i nak interview. Haha.

Congratulations !

Pape pon tahniah semua! :D

WINK: Jumpe cikgu ramli, "saya dah penat laa. tak tahu nak buat ape lagi." "cikgu jangan penat, nanti mereka tak semangat" perbualan kami terhenti bile ade orang ketuk pintu.

No comments:

Post a Comment