Saturday, 3 May 2014

Syafakillah Ya Ukhti

Saat mereka berlumba mengumpul ganjaran terbesar.
Saat mereka berniat untuk puasa 1 Rejab.
Dan Allah sekali lagi menguji daya ketahanan diri ku.
Seperti tahun lepas. Aku terlepas peluang kali ini.
Allah. Moge ade kesempatan untuk tahun berikutnya.

Sebab antibody badan ni memang tak kuat sangat. Even memang jarang dapat sakit. Tapi sekali sakit memang sakit. Berhari la jawabnye dan habes satu badan lemah tak bermaya. Sumpah kali ni aku taktau nak cakap rase macam mane. Start with selsema, batuk dan demam (badan panas) untuk sehari je. Dan esok tu badan start peluh tak henti. Badan tak panas. Tak tahu nak cakap ape. Tapi kalau dah duduk bawah kipas yg laju pon tapi still berpeluh. Nak cakap ape ea. Hmm. Dan badan sumpah tak larat. Orang nak cakap aku mengada aku tak heran. Sebab dorang tak rase. Aku je yg boleh rasa. So, biar la. 

Klinik? Ubat? Maaf. Sebab aku memang tak suke semua tu. Take note. 

Kekuatan demi kekuatan. 3 hari and Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah :))

WINK:: Terima kasih ibuayah. Terima kasih Encik Doktor :)) <3

No comments:

Post a Comment