Saturday, 30 August 2014

Cinta Hati

ASSALAMUALAIKUM.
hye. hye. hye,

Takyah nak jiwang jiwang sangat okeyh.
Nak bagitahu. Ibu dah kenal my Mr. Big A. 
Good and positive response.
Alhamdulillah :))
Yeayyyyyy!
Ibu suruh tunjuk ayah gambar dye.
But I said, NO! 
Sila bersabar. 
Part ayah tu kene kasik kuat semangat sikit.
InsyaaAllah. One day :D

*tak sempat lagi nak bagitahu dye good news ni. 
sebab these few days kami asek bermoody jek.
sesejak aku nak pergi jauh ni. sumpah laa emosi asek tak stabil je.
MAAF YE Si Gemok :")

Dan. Kepada semua. Termasuk awak...

Kehidupan kita didunia ni semua dah ditulis oleh Allah. Allah yang tentukan segalanya. Jangan risau kalau bukan sekarang rezeki awak awak. InsyaaAllah nanti suatu hari yg pasti akan tiba. Kejayaan milik bersama. Tapi cara kite nak capai kejayaan tu berbeza. Ade orang kene kerja dulu baru dpt belajar. Ade org kene menganggur dulu kemas rumah jd anak dara dulu baru dpt sambung. So, tak kesah. Yang penting nnt akan dapat. Memang senang la kau cakap tasha. Kau tak rasa. Hmm. Memang tak rasa. Tapi hati ni masih memahami. AKu punya perasaan jugak. Kalau kau kene aku pon sedih. tengok kawan2 dah siap packing nak sambung belajar. Tapi kite ni dok umah tak buat ape. Sedih. Faham sangat. Tapi. Jangan bersangka buruk dengan Allah. Allah Maha Pemurah. Allah Maha Penyayang. Takkan Allah tengok kite bersungguh-sungguh berusaha tp tak diberi ganjaran. InsyaaAllah ada nanti suatu hari. SIla bersabar dan kuatkan semangat okeyh awakkkk :')

Boleh bersedih. Tapi lepas tu kene semangat dan doa lebih sikit. Tipu la kalau tak rasa sedih langsung kan. 

Walaupun kami semua dah sambung study. Kami tak pernah lupe kawan2. Kite sentiasa doakan awak semua dapat tawaran nanti. Kite sayang awak semua tauu :')

Untuk Awak, sila jangan sedih lagi okeyh. Jangan sebab kite nak pergi belajar kite kene tinggalkan awak sedih sorang2. I'm here. Always with you. Sila cepat contact semula :"( <3 

WINK:: Dah empat hari. Rindu okeyh. Rindu :*

No comments:

Post a Comment