Saturday, 30 August 2014

lunch date

ASSALAMUALAIKUM
hyeee :]

Alhamdulillah. Sekali lagi dapat date dengan my lovely girlfriends.

Saat mulanya nak lunch date dengan Maya a.k.a my partner as PA for REUNION RAYA. tapi macam nampak dia rindu saya lagi. dan saya rindu dye. Dan kami keluar date lagi. Okeyh. Kali ni should be berdua je. Sebab Maya nak makan aiskrim katanya. So, planning punya plan. Last Khamis hari tu baru dapat pergi.

Alhamdulillah. Even dr pagi kata nak gerak tp sudahnya lepas zohor baru dapat jumpe. Takpe la. Amek berkat solat dulu. Heee. Jumpe di Secret Recipe. Jusco Aeon. Tapi I bawak wani yang last minute plan nak keluar sesama. Sebab hari tu nak keluar wani tak balek dr Sabah lg. So alang2 tu. Pergi sekali laaa.

Memule rasa macam takut memasing tak selesa. Tapi takpe laa. Tengok2 dorang ni boleh go on jek. So buat selamba je la kan. Borak tak habes borak lama2 sampai makan berejammmm. Selfie. Dan shopping.

Shopping ni takde ape sangat. Sebab dorang takde ape nak beli. Just tasya yg gedik ni je sebok suruh mereka teman carik baju weolls nak konvo. Pusing2 tak jumpee. Then balek.

Kecewa.

Tapi happy la sebab dapat jumpe dorang. Wani tu okeyh lagi laa. Memang kawan melepak sesame dye tuu. Tapi Maya ni. We ge to know each other back after reunion hari tu. Time sekolah rendah dulu tak rapat pon. Aku ni masuk geng2 budak baru. Budak lama tak masuk sangat. Tapi bile dah sekelas kami okeyh jek. Yaahh. People change and we have grew up. Sampai bile nak pilih kawan ikut kawan  tu je kan. So, lepas ni, Maya and me going to be the best partner at Bukit Rambai ;)

Sampai ain tanye maya, "kau rapat ke dengan tasha time sekolah dulu?" *ain dah pindah sekolah lain masa darjah empat tak silap. Maya jawab, "takpon. tapi masa jumpe hari tu kitorang ok je and rapat terus. kenapa?" Ain, "takde laa. tak rasa awkward ke siap nak lunch date bagai?"

Okeyh. Takpe. lepas ni maya akan jadi my single ladies. Sebab ain dah nak kawen ;)

Gambar nanti upload kemudian. Pinjam laptop achik jek ni. Byeeee

No comments:

Post a Comment