Wednesday, 23 November 2016

Hye back !

Hye there !

After long time. Rasa macam noob pulak berblogging ni. Seriously i take about two weeks just to update a page? Ya Rabbi. Dari laptop. Ke fon. Apa lah susah sangat. Memule macam; 'weh apehal page tak display ni? apehal gambar family dekat SWEETHEART tu boleh hilang??' stress giler tahu tak. Yela, just after some times aku boleh hilang semua skill blogging yang aku kumpul since sekolah rendah dulu. tak kelakar ok! rasa nak menangis je. stress dia boleh jadi sama level dah dengan aku study DE yang susah tu. erk!

Btw, today i'm quite happy sebab dah berjaya create page SWEETHEART tu semula. Yeayh! Next page lain kali la aku update. Haha. Penat pulak. Kah! Padahal ape la sangat. Btw, guys kalau nak tengok boleh la klik sini ---> SWEETHEART . Alaa dekat atas sekali tu yang ada heart banyak2 tu. Haha beriye padahal tak siap sangat pon lagi. Tapi cukup la tiga gambar je dulu. 

So, see you later then. Bye! 
Rajen nanti iolls update lah hah :P

No comments:

Post a Comment