NEW THEME !

Hello peeps !

Have a look to my new blog's theme  ;)
Cantik kan? Tetiba rasa awesome sangat. Satu sebab dah tukar theme kat blog. Satu lagi sebab dah berjaya update blog setelah sekian lama nya. Last but not least, rasa awesome sebab masih main blog lagi. Tasha percaya ramai yang dedulu sesama busy berblogging masa zaman2 baru nak up dulu tu, end up sekarang ni dah tak main blog dah. HAHA. (konfiden gile) Sesapa yang tak amek kesempatan masa zaman muda mudi ni main blog memang rugi la gua cakap. Sebab nanti korang dah ada family dah busy dah takde peluang nak rasa. Haha.

After very long time, banyak sangat ni nak cerita. So, slow2 lah ye update sesikit -_-

Because actually, iolls baru bangun tidur ni. Now is 3,55am. Takde baru sangat lah. Tapi pukul 2 jugak lah tadi bangun nye. Itupon sebab teringat tak solat isyak lagi. Bayangkan lah tidur dari lepas magrib tadi pastu baru bangon. Bapakk lama. Bebetul qada' tidur ni :')

Yela, weolls baru je melepasi minggu2 kental. So mentally and physically exhausted. Serius gua penat otak ! Now baru rasa macam nak bernafas sikit. Kau bayangkan lah. Dah dekat dua minggu ni. test berderet. Pagi test. Malam satgi test lagi. Pagi esok test lagi, Dan petang test lagi. Berterusan sampai lah tadi petang. Tu yang bila habes tu rasa lega gile.

K, i yakin dan pasti blog ni takdak readers since i dah tukar link blog. So, from the last post that ive published. Till today's post. There will be some intermediate new post. Tasha akan update by date yang i last tinggal tu. Memang saja buat centu, So that orang tak baca sangat kalau siapa yang singgah tu. Haha.

Will see u there !
Love !

XOXO
tasyabella.

Comments

Popular posts from this blog

Teratak Selari Bonda

BIOTECHNOLOGY